tiistai 14. toukokuuta 2013

Ota 3, maksa 2....kynsilakkaa!

Sokoksilla ja Emotioneissa on nyt kynsilakka-ale: kaikki lakat on "Ota 3, maksa 2". Voi ei.... Pirre-tätskällähän on ollut pari Essietä mielessä....joten niitä tarttui mukaan tänään kuusi ;) Mies sanoikin, että mulle se oli tommonen "Ota 6, maksa 4" -kamppis. Aivan.

Sanoin kassallekin, että ei tällaisia kampanjoita saa olla :D

Eihän nämä Essiet nyt tässä tarjouksessa sen halvempia ole kuin mitä esim. Brysselin lentokentän normihinta on, mutta Sokoksen valikoima on paljon suurempi kuin mitä lentokentän pikkuständin valikoima. Tai ainakin esillepano on paljon houkuttelevampi. Värit oikein pursuaa silmille.

Tässä päivän löydökset:


Kuinka monta eri sävyä vaaleanpunaista lakkaa ihminen tarvitsee?
Monta.


LISÄYS 18.5.2013:

Eilen piti vielä kurvata Sokoksen kautta ja löytyi kolme lakkaa :) Perusmusta ja peruspunainen puuttui valikoimista. Oli vaan jotain glitterillä höystettyä mustaa ja joulunpunaisia ennestään. Ja tuota Lilacismia olen katsellut jo pitkään. Eihän ilman näitä tule toimeen, eihän...?


Kamerakin vaihtui eilen, jatkossa kuvat on sitten pääasiassa Lumialla otettuja. Pitäisi opetella valokuvaamisen saloja, jos vaan joskus ehtisi/jaksaisi. Järjestelmäkamerakin täältä löytyisi, mutta käyttötaitoja ei.... :/ Mutta tuo Lumiahan näyttää olevan aika hyvä!

Kynnet on nyt lakattu illan jääkiekkko-ottelua ja euroviisuja varten: kultaglitterillä silatut sinivalkoiset kisakynnet. Kuvaa en taida laittaa, kun kynsinauhat ovat niin huonossa kunnossa, etten kehtaa näyttää täällä :D

t. Pirre-tätskä

3 kommenttia:

  1. Toiset ostelee lakkoja ja toiset ihan jotain muuta :)

    VastaaPoista
  2. Tuli vasta nyt mieleen että korujakin voi tehdä vanhoista (ja tietenkin uusistakin) kynsilakoista, riipuksia joiden päälle tulee "lasi".... :) :)

    VastaaPoista