lauantai 25. huhtikuuta 2015

piCture pOlish Lagoon

Hei pitkästä aikaa!

Nyt on muutamat superkiireiset projektit omassa elämässäni iloisesti ohi ja on vihdoinkin taas aika keskittyä elämään ja tärkeisiin harrastuksiin kuten kynsilakkoihin sekä käsitöihin. Koitetaan saada tähän blogiinkin eloa, mutta vielä ei voi luvata mitään.

Valokuvat ovat ainakin ensialkuun Lumia-laatua, mutta jos bloggailu vie mennessään, lupaan opetella ottamaan parempia kuvia kunnon kameralla.

Tällä kertaa esittelyssä on viimeisin suosikkimerkkini piCture pOlish ja sieltä yksi suosikkisävyni Lagoon. Pidän erityisesti piCture pOlishin jellykoostumuksesta ja tämä on sitä. Aivan mahtavan helppo työstää ja jälki on ihanan mehukas ja "pullea". Näissä kuvissa lakkaa on kaksi kerrosta ja päällä kerros HK Girl pikakuivattajaa.

Ihana turkoosi, jossa turkooseja glittereitä sopivasti seassa.

Merkki on suosikkimaastani Australiasta ja näitä lakkoja myy Suomessa suosikkikauppani Cesarsshop. Cesarsin nettikauppa on mitä parhain ja uusi myymälä Helsingin Kaisaniemessä tyrmäävän ihana. Ja palvelu pelaa! Käykää hyvät ihmiset siellä, että kauppa pysyy pystyssä ja voi palvella meitä alan harrastajia jatkossakin! (En ole missään sopimus- tai hyötymissuhteessa liikkeen kanssa, vaan olen ihan vain tavallinen asiakas, joka tahtoo tälle erikoisliikkeelle menestystä, jotta se on jatkossakin ylipäänsä olemassa!)

LISÄYS: Lakka oli aika pirullinen poistettava. Glitterit ovat sen verran isoja. Ensi kerralla alle peel off!

piCture pOlish lagoon

Kävin Cesarsin Kaisaniemen kaupassa eilen hakemassa tuota vaaleanpunaista Zoyaa ja F.U.N. Lacquerin Galaxya, mutta mukaan tarttui muutama muukin sävy, jotka esittelen lähiaikoina täällä blogissa (kuvassa vilahtaa myös kissamme Musti):


1 kommentti: