torstai 30. huhtikuuta 2015

Vappukynnet: OPI My Gecko Does Tricks

Auringonvalossa.
OPI My Gecko Does Tricks
Hauskaa vappua!

Itse juhlin vappua kotosalla tenttikirjojen ja kynsien lakkaamisen parissa. Vappu on ihana karnevaali. Kevään merkkejä räntäsateineen päivineen. Opiskelijoiden juhla näkyvimmin, mutta kaikkien muidenkin suuret kevätpirskeet tietenkin. Työväenjuhlakin.  Nakkia, munkkia ja tippaleipää tänään tarjolla meillä, kuten varmasti teilläkin :)

Kävin tänään sopivasti yliopistolla vappua aistimassa, mutta oma tieni vei vain kirjastoon niitä tenttikirjoja hakemaan. Enkä - yllätys yllätys - eksynyt aivan vieressä olleeseen CesarsShopin myymälään...! Waaat?!

Pirre-täti yliopiston
liepeillä opiskelijavappua
aistimassa...
Uusista kynsilakoistani tällä kertaa testiin joutui OPIn Hawaii-kokoelman vihreä My Gecko Does Tricks.

En kovin usein vihreää osta tai käytä, mutta tämä Gecko lähti kyytiin muutaman sekunnin "harkinnan" jälkeen Cesarsshopin myymälässä herkutellessani muutama viikko sitten.

Tämä on hieno vihreä, jossa on myös hieman kellertävä hohde sopivassa valossa. Minulle tulee tästä kuuma kesäpäivä ja hulmuava kesämekko mieleen. Etenkin jos/kun yhdistän sen kokoelman nimeen Hawaii.

Lakka on kiltti käytökseltään, kuten tällaiset metallinhohtoiset lakat ovat. Käytin kaksi kerrosta ja mielestäni peitti jo siinä vaiheessa riittävästi. Kuivui nopeasti.

Kuvissa Sechen aluslakka + kaksi kerrosta värilakkaa ja yksi kerros Sechen pikakuivattajaa.

Varjossa.

1 kommentti: