torstai 7. toukokuuta 2015

piCture pOlish o'hara

piCture pOlish o'hara
Jälleen esittelyssä yksi piCture pOlishin jelly. Ja mitäpä tästäkään muuta voisi sanoa kuin että hyvätapainen ja kaunis!

I.H.A.N.A.

Kepeä peruspunainen pp:lle ominaisella mikroshimmerillä. Kaksi kerrosta ei aivan riittänyt peittämään vapaan kasvun rajaa, mutta koska se ei minua häiritse, tyydyin kahteen kerrokseen. Lakkailin nämä vieläpä niin myöhään illalla, että kolmen kerroksen kuivattamiseen ei edes olisi ollut mahdollisuuksia.

Kuvat on otettu iltahämärissä ikkunan ääressä, toinen ilman salamaa ja toinen salamalla ja kamerana siis Lumia kännykkäkamera. Lyhyeen viimeksi lopahtaneen järkkäriopiskeluni koulimana en nyt ole ryntäämässä taas järkkäriä ostamaaan (edellisen lahjoitin kummitytölleni sen jälkeen kun kamera oli lojunut hyvän aikaa komerossa minimaalisella käytöllä...), vaan koitan pärjäillä nyt näillä otoksilla. Kyllä noista ihan riittävästi mielestäni näkee... ;)

Näitä australialaisia piCture pOlisheja myy Suomessa Cesarsshop. Nämä jellyt ovat sarjan ehdottomia omia suosikkejani. Niin helppoja lakata ja lopputulokseltaan mehukkaan näköisiä. Kärkikulumaa tuli tähän punaiseen aika nopeasti, tosin syy on osin myös lakkaajassa, joka jätti jälleen kerran kärjet sulkematta ihan vaan laiskuuttaan... Pitää parantaa tapansa.

Kuvissa kynsillä pohjana Sechen Rebuild, värilakkaa kaksi kerrosta ja päällä Sechen pikakuivattaja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti