perjantai 8. toukokuuta 2015

Zoya Eden

Zoya Eden
Lakkakokoelmani toinen Zoya ikinä on kotiutunut ja se on pinkki sävy nimeltään Eden tämän kevään kokoelmasta Delight Spring 2015. Hain tämän yksilön CesarsShopin myymälästä Kaisaniemestä reilu viikko sitten.

En vielä oikein osaa sanoa, pidänkö Zoyasta merkkinä vai en. Tähän mennessä kumpikin omistamani lakka on ollut ennemminkin sellainen "no joo...". Kumpikin tosin on vaaleanpunainen, mitkä tunnetusti ovat hiukan huonotapaisia vähän joka merkillä.

Osasyynä laimeaan tunnelmaan tähän tutustuessa lienee se, että en vaan jotenkin osaa lakata cremejä kauniisti. Tätäkin työstäessä oli koko ajan joko liikaa tai liian vähän lakkaa siveltimessä, huoh.

Sain kuitenkin tämän asettumaan kohtuullisen vähällä taistelulla ja kahdella melko runsaalla kerroksella tasaiseksi ja ihan nätiksi. Jos nyt cremen lopputuloksesta ylipäänsä tykkää... mullahan on se jellykausi päällä pahasti. Mutta ei tämä mikään lakkausnautinto todellakaan ollut, vaan ihan se työstä kävi... ;)

Sävy on kaunis. Tosin liian kirkas, liian punainen ja liian pikkutyttömäinen ollakseen se täydellinen vaaleanpunainen, mikä minulla on ikuisesti haussa. Eden on kaunis ja keväinen, hauska jopa.

Kuvissa kynsillä on pohjana kerros Sechen Rebuildia kaksi kerrosta Zoyaa ja kerros Sechen pikakuivattajaa.

Rebuildin alle hinkkasin vielä OPI:n Avoplex -öljyä, jota löysin eilen -30 % Emotionin alepöydältä ja päätin kokeilla. Tämä liuskottumistilanne pitää saada aisoihin. En halua oikeastaan tätä pidempiä kynsiä, mutta ehjät kuitenkin, kiitos. Öljy imeytyi ihan hyvin ja kokeilumielessä aloin sitten melko lyhyen odottelun jälkeen lakkailla ja nyt katsotaan, miten hyvin kaikki tämä pysyy öljytyillä kynsillä. Puolessa vuorokaudessa ei ainakaan mitään erikoista havaittavissa.

Lisätietoja kokoelmasta Zoyan sivuilta tästä linkistä. CesarsShop taas löytyy täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti