keskiviikko 19. elokuuta 2015

Kolme vaaleanpunaista jellyä

Oih! Jellyjä.
Vaaleanpunaisia jellyjä!

Suokkilakakseni viime aikoina noussutta piCture pOlishin jellylaatua löytyy myös vaaleanpunaisena. Siinäpä yhdistyy kaksi arvostamaani ominaisuutta: jellykoostumus ja vaaleanpunainen sävy. Jei!Kaikki nämä olivat oikein hyviä. Oli ilo lakata. Nopeahkoja kuivumaan. Lakkauksen kulutuskestävyydestä en osaa sanoa, koska nykyään tulee lakkailtua vaihtelunhalun takia vähintään joka toinen päivä. Mutta ainakin se pari päivää menee nätisti rapistumatta. Kärkikulumaa tulee hieman, mutta eihän se näissä vaaleissa niin näy.

Kuvissa värilakkaa on aina kaksi kerrosta. Lisäksi on alus- ja päällyslakat, joita en nyt muista. Todennäköisesti Essie First Base pohjana ja Seche Vite päällä. Niitä on viime(kin) aikoina tullut suosittua. Satunnaisesti käytän edelleen joskus Trindin kovettajaa pohjana, koska kynteni ovat aina vaan turhan pehmeät ja liuskoittuvat. Koitetaan siis formaldehydillä korjata... ja saada ihan hieman lisää pituutta. Vaikka nysät on kyllä kätsyt.

Bardot

piCture pOlish "bardot"
Bardot on hempeä vaaleanpunainen, jopa vaatimaton. Kaunis toki kuitenkin ja jellyä on aina mukava lakata.

Toimistovaaleanpunainen.


Grace

piCture pOlish "grace"
Grace on kimaltelevä, myös hempeä, mutta Bardotia enemmän lilaan päin oleva vaaleanpunainen. Kaunis, kaunis! Ja mukava lakata. Niin helppo.

Suosikkini näistä kolmesta.

Pirouette

piCture pOlish "pirouette"
Pirouette on todella kimalteleva ja lähes lila vaaleanpunainen. Kaunis ja söpö. Metallinen hohde on suorastaan juhlava - tai bilettävä paremminkin. Bling, bling.

Helppo levittää tämäkin.

Näitä australialaisia piCture pOlisheja myy Suomessa CesarsShop.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti