lauantai 5. syyskuuta 2015

Mä löysin sitä: Essie Gel Setter top coat!

Olipahan karmaiseva viikko kynsilakkamielessä... ;)

Maanantaina Stockalla katselin siinä kassalla olleita Essien uusia sävyjä niistä kuitenkaan innostumatta. Samaten siinä rivissä ollut joku mikä lie Essien uusi päällyslakka ei kiinnostanut. En nimittäin todellakaan osta mitä tahansa uutuuksia miltään merkiltä. Ja Essiellähän noita päällyslakkoja riittää muutenkin joka lähtöön. Ajattelin, että jahas, taas yksi siihen kategoriaan...

Essie Gel Setter top coat
My precious... :)
Mutta sitten... Torstaina bongasin twiitin, josta ymmärsin tämän uuden päällyslakan olevan jotain aivan ihmeellisen hyvää ja että se on myyty hetkessä loppuun kaupoista niin USA:ssa kuin Euroopassakin. ÄKKIÄ siis sinne Stockalle! Tuijottamaan tyhjiä hyllyjä! Däääääm!

Essie Russian roulette &
Gel Setter top coat
Että harmitti! Maanantaina niitä oli siinä vielä vaikka kuinka ja monta. Ihan mun hyppysissä. Siinä niin, kotiuttamista odottamassa. Ja minä tonttu vain nyrpistelin nenääni!

Onneksi tänään Nummelan Emotionista löysin tätä ihmekamaa. Jes, jes, jes \o/ Sinne jäi vielä kaksi pulloa, hopi hopi :)
Essie Russian roulette &
Gel Setter top coat

Nyt tämä Essien uutuus on testattu ja hyväksi havaittu.

Gel Setter top coat levittyy helposti, kuivuu nopeasti ja antaa hienon kiillon. Kuvissa on pohjalakkana Essien First Base, värilakkana kaksi kerrosta Essien sävyä Russian roulette ja sitten päällä on kerros Gel Setteriä.

En tästä mitään erityistä väitettyä "geeliefektiä" havaitse, mutta komea kiilto ja nopea kuivuvuus tekee tästä mitä mainioimman päällyslakan. Hinta Emotionissa 14,40 €.

Tämä kiilasi saman tien päällyslakkojen eturiviin kahden muun suosikkini eli Seche Viten ja HK Girlin kanssa.

Kulutuskestävyydestä en osaa vielä sanoa, kun tämä on ollut kynsilläni vasta muutaman tunnin. Mutta mitä olen muualta lukenut, odotan kestolta paljon. Kerron myöhemmissä postauksissani enemmän.

Happy, happy, joy, joy.
Pienet on ilot.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti