tiistai 8. syyskuuta 2015

Yksi kaunis ja yksi hirvittävän ruma Essie

Essie Naughty Nautical
Essie Naughty Nautical

Miksi, oi miksi ostinkaan tämän vihreän Essien Naughty Nauticalin? Varmaan jonkun bloggaajan suositusten perusteella :)

Ihan kamalan ruma sävy, lakka oli aivan järkyttävää lirua (joka kyllä asettui peittäväksi kahdella, mutta tuskaisen vaikealla kerroksella) eikä pullossa näkyviä hippusia erottanut kynsillä lainkaan.

Jaiks, buu. Zéro points.


Essie Sexy Divide
ja Gel Setter
top coat
Essie Sexy Divide

Tätä toista lakkaa en sitten ostanutkaan, vaan kollegani antoi sen minulle jokin aika sitten. Tumman violetti Essien Sexy Divide on kaunis ja hyvätapainen.

Tämä kuivui hieman mattaisen metallisen oloiseksi, mutta kun sipaisin päälle kerroksen uusinta suosikkiani eli Essie Gel Setter top coatia, lopputulos oli upean kiiltävä ja väri alkoi suorastaa hehkua. Auringonvalossa lakka on todella hieno, mutta valitettavasti tämä kuva on otettu illan pimeydessä keinovalossa. Kuva ei paljoa valehtele, tuolta se sisätiloissa näyttää. Hieno, mutta auringossa superhieno!

Sexy Divide on Essien klassikoita ja se on julkaistu talven 2008 kokoelmassa. Sitä ei taida nyt saada suomalaisista kaupoista, mutta ulkomailta saa helpostikin.

LISÄYS: Saahan tätä saa Suomestakin edelleen. Vakiovalikoimissa ainakin Sokoksilla.

Essie Gel Setter

Tuo Essie Gel Setter, jota hehkutin edellisessä postauksessa, on todella hyvä päällyslakka. Sen kesto-ominaisuuksia en ole vieläkään päässyt testaamaan, koska on taas viime päivinä tehnyt mieli lakata kynnet joka ilta muuten vaan - tai sitten on käynyt kuten eilen, eli tuli yhden kynnen pintaan paha vaurio, mikä  pakotti vaihtamaan lakat kokonaan. Kun yhtä ei vaan voi paikata. Kaikki aina uusiksi :) Jee! Dix points :)

Essie Gel Setter


1 kommentti: