sunnuntai 4. lokakuuta 2015

Parasta kynsinauhoille

Kynsinauhat, nuo hankat pikku pirulaiset. Yhtenä päivänä hyvässä kunnossa, seuraavana jo ihan kamalat. Yleensä juuri kun kerkeää ajatella, että onpa nyt hyvä tilanne ollut jo pitkään, niin seuraavana päivänä tapahtuu joku nahan kuivuminen (se asetoni...) ja tulee aiheuttaneeksi (repimällä... vaikka ei saisi!) jonkin vaurion.

Ihan kuin sitä ei tietäisi. Että ei revitä mitään, vaikka kuinka repsottaisi. Ei, ei, ei. Mutta kun se on niin sietämätön tunne, jos joku "nahkatikku" törröttää kynnen reunassa...! Aaarrgghhh! Heti pois!


Parhaat kynsinauhatuotteet

Omat suosikkituotteeni kynsinauhojen kunnossapitoon ovat paremmuusjärjestyksessä:

  1. Lush Lemony Flutter Cuticle Butter
  2. OPI Avoplex Nail & Cuticle Replenishing Oil
  3. Essie Apricot Cuticle Oil
  4. Glisten & Glow Nail & Cuticle Balm
  5. Burt's Bees Lemon Butter Cuticle Cream


Ehkä (?) yhdelläkin pärjäisi, mutta nytpä on joka lähtöön eri tahma. Ei siis oikeasti olisi mitään syytä ikinä ikinä ikinä repiä kynsinauhoja. Pitäisi vain sen sijaan hölvätä rasvalla tai öljyllä. Mutta kun ei...1. Lush Lemony Flutter Cuticle Butter

Tämä on paras. Hoitaa hyvin. Riittoisa voide etenkin pelkässä kynsinauhakäytössä, joten hinta n. 14 € ei ole ollenkaan paha. Isohko purnukka.

Paksua tököttiä, jossa on mielenkiintoinen sitruunainen tuoksu. Mutta yksi huono puoli on: tätä voi käyttää vain iltaisin ennen nukkumaanmenoa. Lemony Flutter on sellaista tököttiä, että ihan pian tämän levittämisen jälkeen ei kannata koskea kynään eikä läppäriin eikä oikein mihinkään. Minä kyllä yleensä näpelöin vielä tablettia tämän käytön jälkeen ja tabletin näyttö onkin sitten sellaisen samean rasvakerroksen peittämä lähes aina.

Tällä hoituisi myös kanta- ja kyynärpäät, mutta on niin hitaasti imeytyvää jankkia, että en ole käyttänyt muualle kuin kynsinauhoihin ja aina yötä vasten.


2. OPI Avoplex Nail & Cuticle Replenishing Oil

OPI on tuon Lushin tökötin vastakohta siinä mielessä, että tämä imeytyy nopeasti ja sopii siksi myös päiväkäyttöön. Itselläni tämä on usein käytössä tv:tä katsellessa. Samoin tuoreiden lakkausten kanssa käytän tätä ihan ilman hieromisia, ettei lakka mene ruttuun. Miellyttävä tuoksu. Hoitaa ihan hyvin. Mutta ennen kaikkea käytettävyys on hyvä kesken päivänkin.

Tämä on kyllä turhan kallis: 32 euroa! Itse löysin tätä taannoin Emotionista -50 % alesta ja joka pullon mukana tuli vieläpä lasiviila, joten kaksi putelia ostin saman tien. Normihintaan jäänee jatkossa ostamatta. Vaikka on kelpo tuote, niin jotain rajaa rahastuksellekin.


3. Essie Apricot Cuticle Oil

Paksumpi ja hoitavampi kuin tuo edellinen OPIn öljy. Ihana tuoksu. Imeytyy melko hitaasti, mutta ei ole kuitenkaan aivan toivoton. Enempi siis noita yöpöytätuotteita, mutta joskus tämä pullo löytää tiensä myös tv:n läheisyyteen iltakäyttöön. Hoitaa hyvin.

Hinta n. 16 euroa. 


4. Glisten & Glow Nail & Cuticle Balm

Tämä voide hoitaa hyvin, imeytyy aika hitaasti, mutta tuoksu on ihana. IHANA.

Minulla tämä pyörii käsilaukussa mukana pienen kokonsa takia, mutta ei tämä kyllä ole kätevin tuote kesken arikipäivän käytellä, koska jättää sormenpäät melko klähmäisiksi. Mutta joskus on pare sietää se rasvainen tunne suurempien kynsinauhavaurioiden välttämiseksi. Ja se tuoksu... Joko sanoin? Se on ihana.

Hinta n. 14 euroa ja tätä saa Suomesta Cesarsshopista.


5. Burt's Bees Lemon Butter Cuticle Cream

Burt's Bees kiehtoo minua kerta toisensa perään tuotemerkkinä, mutta en enää ymmärrää miksi. Oikein mikään tuote ei ole mitenkään ihmeellinen. Silti Burtin ihmemehiläisten taikavoima kiehtoo. 

Tämä kynsinauhavoide on ihan ok. Hoitaa ihan hyvin ja tuoksukin kelpaa, vaikka onkin pistävän sitruunainen. Koostumus on hieman kova ja jopa rakeinen, mutta käden lämmössä notkistuu nopeasti. Imeytyy hitaasti. 

Hinta n. 9 euroa. Omani ostin Stockalta, mutta merkkiä saa esim. myös Kickseistä ja monesta nettikaupasta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti