perjantai 2. lokakuuta 2015

Sinistä shimmeriä ja mustaa metallia

OPI The Sky's My Limit
auringonvalossa 
OPI The Sky's My Limit

OPI:n Mustang-kokoelmasta löytyy tällainen melkoisen magee turkoosinsininen metallinen shimmeri lakka kuin The Sky's My Limit.

OPI The Sky's My Limit
halogeenien valossa
Lakka oli hyvätapainen, kuten metalliset lakat yleensäkin. Kaksi kerrosta riitti peittämään. Runsaasta shimmeristä huolimatta tämä ei ollut hiekkaisen karheaa lakata.Kynsinauhojen siistiminen oli kyllä tuskaa, joten tarkkana jo siinä lakatessa! Muuten on kimalletta pitkin sormenpäitä.

Sävy on hieno, mutta niin hätkähdyttävä, että en oikein tiedä, missä tätä käyttäisin. En ainakaan töissä toimistolla kovin helpolla. Ehkä jossain yökerhossa tai sitten kesähelteillä kaupungilla. Väri on enemmän sininen kuin turkoosi, kuitenkin turkoosia on havaittavissa ihan kunnolla.

Kuvissa on kaksi kerrosta värilakkaa, alla Essien First Base ja päällä Essien Gel Setter Top Coat.OPI Queen of the Road

OPI Queen of the Road
Samaisesta OPI:n Mustang-kokoelmasta on myös tämä musta Queen of the Road. Sävyssä on aavistuksen verran hopeanharmaata seassa ja muutoinkin metallista tuntua. Kuvissa en saanut hopeaefektiä näkymään muutoin kuin salamalla eikä se silmäänkään erotu päivänvalossa juurikaan.

Pidän tästä mustasta, kun se ei ole aivan sysimusta, vaan hieman säyseämpi lievästi harmaaseen vivahtava. Sellainen arkisempi musta.

OPI Queen of the Road
salaman kanssa kuvattuna
Tämä lakka on melko helppo työstää. Hiukan oli lirua ja pensseli normaalia leveämpi tai ainakin normaalia harottavampi. Piti yksi orpo karva leikata pois kokonaan törröttämästä, ettei tullut sotkua. Mutta aika kiltisti lakka liukui kynnelle eikä yrittänyt kaljuuntua kuin yhden kynnen kohdalla.

Kaksi kerrosta riitti peittämään, mutta kynnen epätasaisuudet erottuvat todella selvästi valon taittuessa pienen pienistä uurteista. Tasaisemman ja pulleamman pinnan saadakseen pitäisi siis jaksaa se kolmaskin kerros.

Kuvissa on kaksi kerrosta värilakkaa, alla Essien First Base ja päällä Essien Gel Setter Top Coat.


Tämä OPIn Mustang-kokoelma alkaa poistua kaupoista, mutta sitä saattaa saada vielä esim. Cesarsshopin outletistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti