lauantai 14. toukokuuta 2016

Kirkkaita Wild & Mildeja

Taannoin I love me -messuilta bongaamani kynsilakkamerkki Wild & Mild on löytänyt tiensä Prismaan. Näiden hinta ei päätä huimaa: 2,90 €/kpl ja laatu on ollut hyvä jokaisessa sävyssä.

Wild & Mild -lakat levittyvät kiltisti kynnelle eivätkä ne juurikaan karkaile kynsinauhoille. Peittävyys on hyvä kahdella kerroksella. Lakka kestää kynsillä hyvin.


Tässä postauksessa esittelen kirkkaita sävyjä, joihin olen jostain syystä Prismassa asioidessani yksi kerrallaan langennut viime viikkoina. Eihän nämä neonsävyt ole arkikäytössä kaikkein helpoimpia tapauksia kantaa, mutta vappuna ja hellepäivinä oikein mainioita.

Kaikissa kuvissa olen käyttänyt aluslakkaa (joko Essien First Base tai Trindin kynnenkovettajaa) ja päällä on joko Essien Gel Setter tai Seche Vite.


Wild & Mild Alien (263)
Alien (263)

Tässä Alien-sävyssä on todellakin avaruusolentomaisuutta. Hieno neonvihreä, joka peittää kahdella kerroksella täydellisesti.

Tämä ei todellakaan ole kovin säyseä "toimistosävy" arkikäyttöön, mutta vappuna toimi hienosti. Jo ostaessa tiesin, ettei tälle juurikaan ole käyttöä, mutta pakko oli silti saada, kun se kirkui siellä kaupan hyllyllä räikeänä ja huomionhakuisena.









Wild & Mild Neon Carrot (298)
Neon Carrot (298)

Neon Carrot on neonoranssi, jossa on aavistus kultashimmeriä seassa. Upea ja hyvätapainen oranssi. Kesällä tämä pääsee uudelleen kynsilleni.

Kaksi kerrosta riitti mainiosti peittävään lopputulokseen.












Wild &Mild Back to 80´s (007)
Back to 80's (007)

Tämä neonkeltainen on nimetty osuvasti "paluuksi kasarille". Sävy on valosta riippuen tavallisemman keltainen (kuten kuvassa) tai kirkkaasti hohtava, hieman vihertävä kunnon neonkeltainen.

Peittääkseen tämä vaati kolme kerrosta, jonka jälkeen tulos olikin sitten mukavan pullea. Toki kuivattaminen vaatii kunnolla aikaa. Pintakuivaksi sain tämän melko nopeasti Seche Vitellä, mutta kolhujen kestävyys otti aikaa. Onnistuin tuhrimaan tämän odotellessa jo muutamalle klommolle.

Kuva ei todellakaan anna oikeutta sävyn neon-ominaisuudelle! Tietääkö kukaan, onkohan Googlelle tullut jokin uusi automaattinen kuvien "parannusasetus"? Sen entisenhän sai otettua pois päältä, mutta nyt ei asetuksista löydy sellaista kohtaa enää ollenkaan. Eli onkohan joku pakkoparannus väkisin päällä?


Wild & Mild Pink Mania (006)
Pink Mania (006)

Pink Mania on upea pinkki, joka paljastui jellyksi! Suurena jellyfanina riemastuin tästä tietenkin. Lopputulos kahdella kerroksella oli mehukas.

Ehdottomasti jatkoon.

Kuva ei anna tällekään sävylle oikeutta. Oikeasti sävy on pinkimpi, ei noin punaisen punainen.








Wild & Mild Rich Bitch (482)
Rich Bitch (482)

Kelpo söpö vaaleanpunainen, jossa on hieman kultaista shimmeriä seassa.

Kuva on aivan kamala. Ei mulla ole siihen mitään selitystä.

Lakka on kuitenkin hyvä ja vaaleanpunaiseksi helppo tapaus saada tasainen jälki.









Wild & Mild Diavolo (299)

Diavolo (299)

Tämä Diavolo tulikin esiteltyä jo aikaisemmassa postauksessa, mutta koska pullo eksyi vahinogssa tuohon yllä olevaan ryhmäkuvaan, paljastettakoon tämän nimi vielä näin toistamiseen.

Hieno lila, mehukas lopputulos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti