lauantai 30. huhtikuuta 2016

Pinkkiä ja punaista

Tässä postauksessa on esittelyssä neljä viimeisintä pinkkiä ja punaista hankintaani.

Ensimmäisenä tämän setin upein ja kaikin puolin muutoinkin paras yksilö: Essien Coacha Bella. Koostumus on jellyn ja cremen välimaastosta eli crelly. Helposti levittyvä ja kauniin pinnan kahdella kerroksella jättävä. Sävy on pinkki tai lila, ihan valosta riippuen. Tämä on Essien kevään 2015 Neon-kokoelmasta. Tätä saa vielä Cesarsshopista. Päällä kerros Essien Gel Setteriä.

Essie Coacha Bella

Sorruin hommaamaan pari sävyä Isadoran kevään 2016 Yacht Club kokoelmasta. En näistä wannabe "geeleistä" ole ollut täysin vakuuttunut ja tähän kuuluva päällyslakkani on jankkiintunut ihan pilalle eikä ohentaminenkaan auta sitä enkä uutta osta. Mutta silti oli pakko saada nämä pari sävyä: oranssipunainen Ship Ahoy! (257) ja pinkki Love Boat (255). Essien Gel Setter päällyslakka toimii näiden kanssa hienosti. Ei siis ole pakko ostaa näihin lakkoihin päälle kuuluvaa Isadoran omaa Gel Top Coatia. Toimii ilmankin.

Molemmissa alla olevissa kuvissa värilakkaa on kaksi kerrosta. Peittävyys oli kahdella kerroksella riittävä, mutta pulleutta niillä kahdella kerroksella ei saanut riittävästi. Ja sitä kolmatta kerrosta en suostu koskaan laittamaan. Elämässä ei vaan ole aikaa - eikä hermo riitä - vielä sen kolmannenkin kerroksen kuivattelemiseen... :)

Isadora Ship Ahoy! (257)

Isadora Love Boat (255)

OPIn Lido Kiss oli Cesarsshopin alekampanjan aikaansaama heräteostos. OPI:lla on vastaavia punaisia useampiakin ja muutama niitä löytyy jo ennestään minultakin, mutta silti. Saatava oli. Kun kympillä sai. Kaunis, ei-niin-joulunpunainen, helposti levittyvä peruspunainen pienellä shimmerillä. Ihan ok, mutta ei mikään ihmeellinen. Päällä Essien Gel Setteriä. Tietenkin :)    

OPI Lido Kiss

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti