sunnuntai 28. helmikuuta 2016

Minions-villasukat

Olen aivan hurmaantunut Minionseihin. Nuo ihanat, keltaiset, kikattavat, toheloivat ja yllättävät pikku palleroiset jaksavat naurattaa. Minionsien huumori vetoaa minuun ja puolisooni aivan täysillä, emmekä ole ainoita aikuisia Minions-faneja.

Siispä oli tehtävä Minions-villasukat.
Saanko esitellä: Stuart (yksi silmä) ja Kevin (kaksi silmää)!Hiukset ja suut jätin tekemättä, koska niistä ei olisi tullut riittävän siistejä. Henkseleiden paksuutta ja silmälasien nauhan paikkaa säätämällä koetin tehdä näistä erikokoisen näköiset tyypit, kuten ne oikeastikin ovat, ja se visuaalinen harha mielestäni jossain määrin onnistuikin.Uusia sukkapuikkoja

Olen aikamoinen välineharrastaja ja nyt tämän uudelleen virinneen sukkainnostuksen myötä piti tsekata tämän hetken puikkoinnovaatiot. Tilailin sekä KnitPron Zingejä 15 cm pitkinä että Addin Colibreja ensin 20 cm ja sitten löysin niitä myös 15 cm pitkinä. Molemmat on erittäin hyviä puikkoja ja 15 cm on todella miellyttävä pituus. Ei tunge kutimet hihansuusta sisään. Kuvassa myös vanhat bambuiset 15 cm pitkät, jotka olivat edelliset suosikkini.

2 x Zingit 15 cm, 2 x Colibrit 15 cm ja yhdet Colibrit 20 cm.
Alimpana irrallaan 15 cm Colibrit ja 15 cm bambut.

Suosittelen näitä kaikkia. Hintakaan ei ole aivan järkky, jossain 10 euron paikkeilla/setti, mutta nämähän kestävät sitten ikuisesti. Kunnes tulee taas uusia ihmeellisiä "pakko saada" -puikkoja ;)  

Ja tässä näyte Minions-huumorista... Voi Bob!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti