sunnuntai 17. huhtikuuta 2016

Kuplasukat ja ruususukat

Neuloosi jatkuu ja tuntuu hyvältä. Aivot lepää ja nauttii. Oheisviihteenä olen aloittanut jälleen Gilmore Girlsit alusta. Elämän pieniä iloja on kutoa sukkaa ja kuunnella sitä kälätystä.

Valmistakin on tullut. Veljentytölle tein kuplasukat Sisu-langasta. Tein nyt ensimmäisen kerran kuplaa ja myös ensimmäisen kerran kokeilin Sisua. Kuplaa on aika helppo tehdä. Ohje ja video löytyvät mm. täältä (linkki).

Itse huomasin, että ei kannata luottaa siihen, että vapautettu silmukka purkautuu itsestään, vaan jälkimmäisessä sukassa purin sen silmukan heti pohjaan asti ja kuplista tuli näin kauniimpia. Sisu oli kivaa lankaa työstää, puikot olivat 15 cm pitkät 3 mm Zingit.

Lankana Sisu keltainen ja oranssi.
Toiset sukat tein itselleni. Lankana oli varastoni jämäaarteita eli Nalle Kukkaketoa sävyssä ruusu. Tämä oli aikoinaan suosikkisävyni ja tein monet lahjasukat siitä. Itselleni vaan en taaskaan yksiäkään :) Kuvittelin jemmanneeni ruusua itseäni varten runsaasti, mutta sitä löytyikin vain vajaa kerä, jonka sain valkoisen avulla riittämään tällaisiin sukkiin:  

Lankana vanhaa Nalle Kukkaketoa sävyssä ruusu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti