sunnuntai 31. toukokuuta 2015

Color Club Beyond

Color Club Beyond
Kävimme katsomassa AC/DC:tä Pariisissa Stade de Francella viikko sitten. Minulla oli suurisuuntaiset kynsisuunitelmat reissua varten, mutta niinhän siinä (taas) kävi, että pakkaamisen ja muiden valmistelujen tiimellyksessä aika kävi vähiin ja lopulta piti tyytyä sellaiseen, mikä valmistuu nopeasti.

Tarkoitus oli tehdä pohjaksi mustat kynnet LED-geelilakalla ja siihen päälle hienot AC/DC-leimat. Enpä vaan kerinnyt Red Carpet Manicureja alkaa kuitenkaan viritellä, joten piti valita nopeiten kuivuva mustahko lakka.


AC/DC-kynnet. Ei ihan semmoset kuin halusin.
Valitsin sitten juuri hankkimani Color Club:n sävyn Beyond, joka ei ole pikimusta, vaan mustapohjainen hologrammilakka, joka hehkuu harmaan ja sateenkaaren sävyissä.

Nämä holothan kuivuvat kaikki todella nopeasti, siksi päädyin tähän illan viimeisinä hetkinä ennen nukkumaanmenoa. Koitin leimailla päälle AC/DC-salamakuvioita, mutta eihän ne oikein tästä holosta erotu. Yhyy. Leimasin sekä punaisella (Moyou) että hopealla (OPI).


Lakka on hyvätapainen ja sävy on kaunis. Color Club:it olen ostanut aina CesarsShopista, niin tämänkin.

Color CLub Beyond
salaman kanssa
Kuvissa värilakkaa on kaksi kerrosta. Lisäksi tietysti alus- ja päällyslakat. Kestävyydeltään tämä ei ollut mitään parasta mahdollista ja siksi oli pakko putsata rapistuneet lakkaukset heti, kun sunnuntai-iltana myöhään saavuimme kotiin. Eli lakkauksen kesto torstaista sunnuntaihin oli vain kohtuullinen ottaen huomioon, että kovastihan en kynsillä joutunut töitä tekemään koko matkan aikana.



Pariisin lakkaostoksia esittelen myöhemmin, kunhan saan niitä testailtua ja kuvattua. Tässä vielä video konserttimatkaltamme:

    

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti