lauantai 27. kesäkuuta 2015

Melko hyvä vaaleanpunainen: Bourjois Rose delicat

Bourjois Rose delicat
Tässäpä yksi viime Pariisin-reissuni lakkatuliainen: Bourjois'n Rose délicat.

Täydellisen vaaleanpunaisen metsästäminen on ikuisuusporjektini. Kuten monella muullakin kynsilakkaharrastajalla. Mistä löytää hyvätapainen ja kauniin sävyinen vaaleanpunainen? Ei vissiin mistään.

Tämä Bourjois pääsee kyllä melko korkealle arvioissani. Sävy on erittäin kaunis: hempeä vaaleanpunainen, mutta ei kuitenkaan liian söpö. Seassa on pientä hopeista hilettä, aivan mikrokokoista. Se tekee jäljestä eloisan eikä niin crememäisen lateksisen tympeää.

Lakka oli myös melko helppo työstää, vaikka se kuivahtikin hyvin nopeasti. Tätä nopeutta tosin oikein mainostetaan putelin kyljessäkin: 1 sekunti levittämiseen leveällä sudilla ja kuivumiseen 50 sekuntia.


Ei riittävästi peittävyyttä kahdella kerroksella


Bourjois Rose delicat
Peittävyyttä ei ollut riittävästi vielä kahdella kerroksella, joten pakko oli levitellä kolmaskin. Mikäs siinä, kun se kerta on niin pikakuivahtava lakka. Mutta kolmen kerroksen kokonaisuuden kovettuminen oli kuitenkin hidasta. Kolhuille herkkä yleispehmeys kesti aika pitkään, vaikka lakkaus olikin pintakuiva nopeasti. Koetin Sechen pikakuivattajalla auttaa asiaa.


Boutique Bourjois au Forum des Halles

Tämän hintaa en muista, mutta taisi olla alle 10 euroa. Bourjoisia ei ilmeisesti saa nykyään enää Suomesta, mutta moni nettikauppa näyttää sitä toimittavan tännekin. Oikeastaan hieman harmittaa, että en ostanut useampaa sävyä! Koetin kai jotenkin malttaa mieleni reissussa. Pelkkien käsimatkatavaroiden kanssa reissatessa yhden litran nesterajoitus laittaa harkitsemaan ostosten määrää.

Liike oli Les Hallesin ostosluolastossa. Oikein viehättävä kemppari, jossa oli omanlaisensa tunnelma ja ystävällinen palvelu. Tuotteet olivat kautta linjan edullisia. Ja yhden euron maksulla olisi saanut tehdä itselleen millä vaan heidän lakoistaan itselleen lakkauksen. En kuitenkaan ryhtynyt siihen puuhaan.

Kas, putiikista on tällainen mainosvideo YouTubessa:

    
Meidän Pariisin-reissun oma video on tällainen:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti