lauantai 13. kesäkuuta 2015

Oranssia! IsaDora Orange Dream ja Lumene Kesä tuoksuu

Kesä ja oranssi kynsilakka... Aina sitä oranssia pitää koettaa, vaikka harvemmin lopputuloksesta sitten kuitenkaan pidän... :)

Isadora Orange Dream. Vasemmanpuoleinen
kuvattu salaman kanssa, oikeanpuoleinen ilman.
IsaDora Orange Dream

Ensimmäisenä testiin pääsi IsaDoran kesäkokoelman 2015 "geelilakka" sävyssä 227 Orange Dream. Koostumus oli hiukan hankala ja lopputulos jotenkin tylsä. Sävy ei miellyttänyt minua. Liian synkkä ja eloton.

Lakka meinasi raidoittua ja tätä oli vähän vaikea saada kynsien laidoille asti "venymään". Tämän koostumus tuntui todellakin venyvältä.

Lisäksi lakkauksen kanssa oli olosuhteista johtuvia ongelmia, jotka eivät siis ole mitenkään IsaDoran lakan syy: kissankarvoja takertui lakkaan kolmesti! Rasittavaa. Katti vaan nukkui vieressä tyytyväisenä ja minä kirosin pilalle menneitä lakkauksia. Melko hyvin sain ne rutut kuitenkin siloteltua tämän geelilakkasarjan omalla erikoispäällyslakalla, joka on aika erikoista jankkia. Siitä venyy välillä sellaisia ohuen ohuita rihmoja pullon ja sudin välille. Ei niistä kyllä mitään haittaa ole. Kuivuu melko nopeasti ja kiilto on hieno!


Lumene Kesä tuoksuu
Vasemmanpuoleinen kuvattu ilman salamaa,
oikeanpuoleisessa osuu auringonvalo kynsille.
Lumene Kesä tuoksuu

Lumenelta päädyin ostamaan Gel Effect -sarjan kesäsävyn "Kesä tuoksuu" (no. 50), joka pullossa näytti selkeästi vaaleammalta kuin tuo IsaDora.

Ihmisen värisävymuistihan on todella huono ja eipä aikaakaan, kun jo ihmettelin, että vaihdoinko minä lakkausta vai en, kun tämä Lumene näytti niin samalta kuin edellisen päivän IsaDora...

Koostumukseltaankin tämä oli hyvin samanlainen eli raidoittumista sai varoa tosissaan. Tämän päälle laitoin kerroksen HK Girliä.


Ei nämä kumpikaan mitään maailman vaikeimpia lakkoja ole, jopa ihan kelpo kamaa kumpainenkin. Minun vaan on aina vaikea viihtyä näiden oranssien kanssa ja sitten on tämä creme-ongelmani: pidän cremelakkojen lopputulosta lähes aina kovin tylsänä... My bad.

Mutta jos tämä kesä vielä tästä helteeksi kääntyy, näitä oransseja pitää kokeilla vielä uudestaan! Kyllä ne kesältä näyttävät. Jotain 1970-lukulaistakin näissä sävyissä on. Mikä tietysti nyt kasarikesänä Hittimittareineen on väärä vuosikymmen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti