sunnuntai 14. kesäkuuta 2015

Vaaleanpunaista! IsaDora Pink Scooter ja Essie Fiji

Vaaleanpunaiset lakat ovat suosikkejani. Niitä on tullut haalittua "muutama". Viimeksi tänään, kun kärsin venähtäneestä selästä ja sadesäästä, päätin viihdyttää itseäni nettikaupoissa ja tuloksena oli seitsemän uutta kynsilakkaa, joista kuusi on jonkin sortin vaaleanpunaisia... Raportoin niistä aikanaan.

Essie Fiji

Essie Fiji
Vaikka vaaleanpunaisia on tullut useampia hankittua, olin onnistunut välttämään Essien Fijin. Luulin kyllä omistavani sen ja ihmetykseni olikin suuri, kun erään Essie-aiheisen YouTube-videon innoittamana menin etsimään laatikostostani Fijiäni, mutta en löytänytkään sieltä sellaista. Mitäh?

Essie Fiji
auringonvalossa
Ensi tilassa siis hakemaan sellainen. Heti seuraavana päivänä. Olin varmaan aina jättänyt sen ostamatta, koska siinä kaupan hyllyssä Sugar Daddyn vieressä ollessaan se näytti kovin hailakalta. Nyt kuitenkin ostin sen päättäväisesti nettisuositusten perusteella. Jos tämä kerta on muutamien tosi Essie-harrastajien suosikki, onhan minun aivan pakko saada kokea tämä.

Fiji on kaunis. Kaunein ikinä kokeilemani creme :) Varsin hyvätapainenkin. Ensimmäinen kerros oli tosin karmean raidoittunut ja laikukas, mutta toinen hieman runsaampi kerros tasoitti mielestäni riittävästi. Sävy on todella vaalea, mutta selkeästi kuitenkin vaaleanpunainen eikä valkoinen.

Tätä tulen käyttämään toistekin. Kuvissa siis kaksi kerrosta Fijiä ja yksi kerros päällyslakkaa (taisi olla HK Girl).


IsaDora Pink Scooter

IsaDora Pink Scooter
Toinen viime päivien hankintani on IsaDoran Pink Scooter (no. 240). Tämä on ihana vaaleanpunainen! Kaunis, söpö, ei räikeä. Lakka oli oikein hyvätapainen. Tässäkin ensimmäinen kerros oli laikukas, mutta toinen tasoitti riittävästi.
IsaDora Pink Scooter

Näiden IsaDoran "geelilakkojen" erikoispäällyslakka on minulla jankkiintumassa pahasti. Eikä se edes ole kovin vanha tai vajaa pullo. Sillä saa ihan hyvin laitettua ekat 2-3 kynttä, mutta sitten se alkaa venyä, tönkkööntyä ja kuivua sutiin. Voikohan työpisteeni valo (tämän päällyslakanhan kerrotaan kovettuvan nimenomaan valon vaikutuksesta) aiheuttaa tuon ilmiön?

Eniveis, kokeilin pariin kynteen päällyslakaksi ihan tavallista HK Girliä ja hyvin toimi sekin, vaikka joka paikassa väitetään, että tämä IsaDoran geelilakkatyyppi ehdottomasti vaatii tämän oman erikoispäällyslakkansa. No eikä vaadi. Ollessaan notkeaa se oma erikoispäällyslakkakin on kyllä ihan hyvää kamaa. Mutta toimi nopeasti sen kanssa. Tai pimeässä ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti