lauantai 20. kesäkuuta 2015

NEON! Vihreät glitterranskikset

Color Club It's Electric & Essie Allure
Kollegani oli laitattanut itselleen juhannuksen alla ihanat kesäiset geelikynnet, joiden kärjet olivat vaalenvihreää ja glitteriä. Pakkohan minun oli sitten väkertää samalla idealla koristelut omiin kynsiin.

Näin sateisena juhannuksena käsityöt, askartelut ja kynsikoristelut ovat mitä parhainta hupia. Siinä samalla sivusilmällä suoritan House of Cards:n DVD-boksia.

Color Club It's Electric (tip)
&
Essie Allure
Näistä tuli oikein kivat. Aluslakkana on Essien First Base. Sitten on yksi kerros Essietä sävyssä Allure. Sen jälkeen töpöttelin pesusienen palasella Colour Clubin It's Electric neonhehkuista vaaleanvihreää glitterlakkaa pari kerrosta kynsien kärkiin.

Kaiken tämän päälle laitoin ensin yhden kerroksen Poshén päällyslakkaa, mutta koska kärjet tuntuivat karheilta edelleen, lisäsin yhden kerroksen Sechen pikakuivattajaa. Sitten alkoi silottua.

Oikein kivat kesäkynnet. Teen tällä idealla toistekin. Ja veikkaan, että veljentytöillekin väkerretään tänä kesänä tällaiset... Ensi kerralla voisi laittaa ensin jotain topakampaa vihreää yhden kerroksen kärkiin ja vasta siihen päälle tämän neon-glitter-hässäkän. On sen verran hailakkaa kamaa.

Vielä en ole testannut, hohtaako pimeässä, mutta niin tuossa pullossa luvataan. Taidankin lähteä heti vaatekomeroon testaamaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti