sunnuntai 19. heinäkuuta 2015

Kynsilakkoja apteekista: Sensinity

Lähdin apteekkiin ostamaan kissallemme hieman öljyjä, että saadaan karvapallot liikkeelle masusta. Tulin apteekista öljyjen ....ja kahden kynsilakan kanssa pois. Hupsista.Asioin Helsingissä Bulevardin ja Fredan kulmassa olevassa XXV Apteekki Bulevardiassa ja sinne oli ilmestynyt tällainen ihanan houkuttteleva kynsilakkahylly. Eli vaaroja vaanii nykyään myös apteekissa.Lakat ovat edullisia (3,50 €), tosin pullotkin ovat pieniä. Värivalikoima on herkullinen. Seinsinity-lakat ovat hajustettuja. Omasta puolestani olisivat voineet jättää hajustamisen väliin, mutta useimpien kokeilemieni sävyjen haju ei haitannut. Parin kanssa sai kyllä pidätellä henkeään, kun join muutaman tunnin päästä teetä, kun vielä silloinkin erikoinen imelä tuoksu meinasi torpedoida teehetken hämäämällä makuaistianikin.

Tällä hetkellä omistan näitä Sensinity-lakkoja viisi kappaletta.Fresa, sävy numero 98

Sensinity Fresa
Ensimmäisenä testailin sävyä Fresa. Se on erikoinen pinkin ja aivan aavistuksen verran korallin sekoitus, jossa on metallinhohtoa. Lakka oli todella helppo levittää ja tämän tuoksu oli maltillinen. Kaksi kerrosta riitti hyvään peittävyyteen. Päällä kerros Sechen pikakuivattajaa, mitä ilman pinta olisi jäänyt turhan mattaiseksi.

Sensinity Fresa


Rosas, sävy numero 55

Vaaleanpunaista piti ostaa ensimmäisessä erässä tietenkin. Tämä creme vaati peittääkseen kolme kerrosta ja voimakas tuoksu leijui kynsistä vielä tuntienkin päästä. Vaikka sävy oli ihan kaunis eikä ollenkaan tunkkainen ollakseen creme, tämä tuskin päätyy pysyvämpään käyttöön. Sinänsä tämäkin levittyi ihan kiltisti, vaikka vaatikin sen kolmannenkin kerroksen. Päällä kerros Secheä.

Sensinity Rosas


Oranssi Naranja, sävy numero 99 

Toisella ostoskerralla mukaani lähti nämä tämän postauksen loput kolme sävyä. Ensimmäisenä testiin pääsi oranssi Naranja (99). Todella hieno oranssi ja helppo levittää. Tuoksua riitti tässäkin pidemmäksi aikaa kuin tarpeeksi. Metallinhohtoa seassa. Kiiltävyyden parantamiseksi ja neonsävyn hehkun esiin tuomiseksi kerros Sechen pikakuivattajaa oli tarpeen. Värilakkaa on kaksi kerrosta.

Sensinity Naranja 99


Keltainen Naranja, sävy numero 94

Toinenkin Naranja-niminen sävy siis. Erikoista nimeämislogiikkaa. Tämä on metallinhohtoa sisältävä kunnon keltainen, joka peittää kahdella kerroksella. Tuoksu oli mieto, ei leijunut kauaa eikä läpitunkevasti. Päällä on kerros HK Girlin pikakuivattajaa, mikä paransi tämänkin kiiltoa huomattavasti.

Sensinity Naranja 94

Tässä muuten kerrankin kuva minun vasemmasta kädestä. Yleensähän kuvaan oikeaa kättä, koska olen vasuri ja oikean käden lakkaukset sekä sen kuvaaminen onnistuvat minulta paremmin tietenkin vasurilla. Tällä kertaa kuitenkin onnistuin tökkimään oikean käden lakkauksiin sellaiset vekit juuri ennen kuvaamista, etten kehdannut siitä kuvia ottaa - enkä millään enää jaksanut korjata lakkauksia.


Té Verde, sävy numero 82

Té Verde vahva mintunvihreä, yllättävänkin tumma. Levittyi helposti ja tuoksu oli säyseä. Kaksi kerrosta riitti peittämään hyvin.

Sensinity Té Verde

Summa summarum

Kaiken kaikkiaan Sensinityn lakat olivat positiivinen tuttavuus tuoksuineen päivineen. Värivalikoima on hyvä ja kaikkien testaamieni lakkojen laatu on enemmän kuin kelvollinen. Esimerkiksi tuo keltainen oli oikein hyvä, samoin pinkki Fresa. Hinta ei päätä huimaa eli jotain itselleen vieraampia sävyjä voi näillä testata ilman suuria rahallisia uhrauksia.
 

1 kommentti:

  1. Löysin blogiisi kun etsin tietoja näistä Sensinity-lakoista, ja sen verran pitää kommentoida ihmettelemääsi sävyjen nimeämislogiikkaan liittyen (kaksi naranja-sävyä), että nimihän ei siis suinkaan kerro sävyn nimeä vaan tuoksun. Joka siis tässä tapauksessa pitäisi olla appelsiini. Sävyt on eroteltu toisistaan vain numeroin. Tässähän se loppuilta sitten meneekin kun lueskelen vanhoja postauksiasi... :)

    VastaaPoista