sunnuntai 5. heinäkuuta 2015

Mavala Jelly Effect: Smily Orange, Sugar Berry ja Jelly Grape

Jellyä, jellyä, jeeeeeeeeee!

Ensin en innostunut tästä Mavalan Jelly Effect -kokoelmasta, koska se oli kokonaisuutena mukamas jotenkin tylsä, kun oli niin kovin punasävyistä kautta linjan:

Mutta kun jelly. Jos jotkut kerta vaivautuvat jellyjä tekemään, onhan minun aivan pakko niitä tutkailla. Ensin lähti kyytiini Candy Apple, mikä on edelleen kokoelman suosikkini ja ylipäänsä yksi suosikkijellyistäni ikinä. Arvioni siitä löytyy täältä. Olen sittemmin parantanut arviotani tuon sävyn koostumuksesta. Toisella käyttökerralla se ei ollut enää ollenkaan niin venyvän oloista, vaan tosi kivaa.

Candy Applen jälkeen piti saada Smily Orange ja Jelly Grape... ja tällä viikolla vielä Sugar Berry. Tuo Happy Cherry saattaa vielä löytää tiensä kokoelmaani... ;)

Kaikki kokeilemani Mavalan Jellyt ovat laadultaan hyviä ja kivoja työstää. Sävyt ovat läpikuultavia ja melko jellyisiä -parhaiten efekti toimii Candy Applessa ja Smily Orangessa. Shimmermäinen hohde Sugar Berryssä ja Jellly Grapessa tekevät niistä hieman ei-niin-jellyjä, mutta ihan kivoja nekin ovat. Kaikissa kuvissa lakkaa on kolme kerrosta ja päällä Sechen pikakuivattaja. Alla taitaa kaikissa olla Essien First Base.


Smily Orange (no 277) on kaunis jelly oranssi. Helppo työstää. Olen tänä(kin) kesänä etsinyt kivaa oranssia ja tämä on yksi uutuussävyjen suosikeistani. Käytän varmasti toisenkin kerran.

Mavala Smily Orange

Sugar Berry (no 281) on myös oranssi ja melko kiva sellainen. Suurin ero Smily Orangeen on shimmeri, mikä tästä Sugar Berrystä tulee esille selvästi. Shimmer on aurinkonvalossa hieno, kuten alemmasta kuvasta näkyy:
  
Mavala Sugar Berry

Mavala Sugar Berry
suorassa auringonvalossa
Jelly Grape (no 278) on mukava lila. Tässäkin on shimmeriä seassa, mutta kynsillä se ei näkynyt niin paljoa kuin yllä olevassa Sugar Berryssä.

Mavala Jelly Grape

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti