perjantai 3. heinäkuuta 2015

Upea minttu: IsaDora Ocean Dive

IsaDora Ocean Dive
Osuin vasta tällä viikolla Isadoran kesän 2015 kokoelman Beach Club meikkeihin. Välitön ihastus iski mintunvihreään kynsilakkaan Ocean Dive, jota onnistuin saamaan Forumin Kicksin viimeisen pullon omistukseeni. Myös kesäisen kirjava luomiväripaletti lähti kyytiin... :)

Ocean Dive on ihana minttu! Sen rinnalla pari vuotta vanha Essien Mint Candy Appleni näyttää ummehtuneelta ja haalistuneelta... Olen varma, että se ON haalistunut. Siinä pullossa on myös ruskeaa sävyä erottunut viiruiksi, jotka eivät meinaa sekoittua. No se siitä Essiestä.
IsaDora Ocean Dive
ilta-auringossa ulkona

IsaDoran Ocean Dive peittää kahdella kerroksella hienosti. Sävyssä on pullossa hienoinen hopeinen häivähdys, mutta kynnellä sitä ei erotu. Kuitenkin se häivähdys taitaa tuoda lopputulokseen hieman eloa, sillä kynnellä tämä ei ole aivan niin "umpimykkä" creme, mitä cremet yleensä mielestäni ovat...

Lakka on hyvätapainen. Saatuaan kerroksen pikakuivattajaa ja kuivuttuaan lakkaus alkoi näyttää varsin hohtavalta. Myös puolisoni kommentoi sävyn hohtavuutta. Jos minttu voi olla neon, ja miksipä ei voisi olla, tämä lähestyy sitä.

IsaDora Ocean Dive
ja L'Oreal Confettis
...ja Musti-kissa
Tätä lakkaa teki mieli pitää useampi päivä ja koska kesto oli hieno, menin tällä peräti kolme päivää. Olisi mennyt pidempäänkin, mutta sitten piti jo saada kokeilla taas uutta. You know.

Päiväksi no 2 halusin kuitenkin hieman taltuttaa neon-efektiä ja laitoin päälle kerroksen L'Orealin Confettis-sarjan mustavalkoista hitua. Lopputulos oli minulle mieluisa. Mintusta pohjasävystä erottuivat Confettisin valkoiset ja mustat hippuset hienosti.
IsaDora Ocean Dive
ja L'Oreal Confettis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti